Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در بخش‌های مختلف حوزه بیمه که مهلت تاریخ پرداخت، اعتراض یا رسیدگی ۱۴ یا ۱۵ مرداد است، این تاریخ به ۱۸ مرداد انتقال می‌یابد و توقف سه روزه سامانه‌های بیمه‌ای شامل سیستم نسخه الکترونیک نمی‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست از سازمان  تامین اجتماعی،  سید عبدالله حسینیان با اعلام توقف موقت سرویس‌دهی سامانه‌های بیمه‌ای این سازمان از ساعت ۱۴ امروز – پنجشنبه ۱۳ مرداد – افزود: هوشمندسازی خدمات در سازمان تأمین‌اجتماعی مدتی است که در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات این سازمان قرار دارد و برای تحقق آن، ارتقای زیرساخت‌های فنی سامانه‌ها ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: با توجه به اینکه در میانه ماه و در ایامی که با تعطیلات پایان هفته و نیز تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی همزمان شده است، به صورت طبیعی تعداد مراجعات به شعب و واحدهای اجرایی تأمین‌اجتماعی و نیز سامانه‌های الکترونیک این سازمان کاهش می‌یابد، تصمیم بر این گرفته شد که از این فرصت برای ارتقاء و به‌روزرسانی زیرساخت‌های فنی سامانه‌های الکترونیک بخش بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی استفاده کنیم.

رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: همان‌گونه که از پیش نیز به صورت گستره اطلاع‌رسانی شده بود؛ صرفاً فعالیت سامانه‌های بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی از ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۱۳ مرداد ماه تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۵ مرداد متوقف می شود و برای پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی در بخش‌های مختلف حوزه بیمه که مهلت تاریخ پرداخت، اعتراض یا رسیدگی در ۱۴ یا ۱۵ مرداد است تاریخ مذکور به ۱۸ مرداد انتقال می‌یابد.

حسینیان خاطرنشان کرد: توقف فعالیت سامانه‌های الکترونیک، شامل سیستم نسخه الکترونیک نمی شود و مشکلی برای پزشکان یا مراکز درمانی، دارویی و پاراکلینیکی برای ارائه خدمات در قالب طرح نسخه الکترونیک پیش نخواهد آمد.

وی با اعلام اینکه تعداد کاربران فعال اپلیکیشن «تأمین‌اجتماعی من» که از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی در هفته تأمین‌اجتماعی رونمایی شد، امروز از مرز ۵۰ هزار نفر گذشت، از بیمه‌شدگان، کارفرمایان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی خواست اگر در مدت توقف فعالیت سامانه‌های بیمه‌ای این سازمان با مشکل یا ابهامی مواجه شدند، با مرکز ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تأمین‌اجتماعی با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

رییس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی یادآور شد: این مرکز به‌صورت شبانه‌روزی و حتی در ایام تعطیلات رسمی، پاسخگوی همه پرسش‌ها و مشکلات احتمالی ذی‌نفعان سازمان تأمین‌اجتماعی است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان تامین اجتماعی ، بیمه سلامت ، بیمه درمان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمه سلامت بیمه درمان سازمان تأمین اجتماعی مرکز فناوری اطلاعات سامانه های بیمه ای نسخه الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد