Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسف زاده گفت: عدم وجود درگاه واحد یکی از معضلات نسخه الکترونیکی است که پزشکان، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها نسبت به این مسئله اعتراض دارند.

بر اساس مقررات پیش بینی شده باید درگاه یک پارچه‌ای ایجاد می‌شد و حدود ۱۶ تا ۱۷ عدد صندوق بیمه در کشور وجود دارد که بزرگترین آن‌ها سازمان بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی است که حدود ۹۳ درصد افراد را پوشش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کارگروه سلامت الکترونیک شورای فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اضافه کرد: تعدد درگاه‌ها می‌تواند یک چالش باشد که تا به امروز حل نشده است؛ چرا که پزشکان و داروخانه‌ها برای بیمه شدگان تامین اجتماعی از یک درگاه و برای بیمه سلامت از درگاه دیگری استفاده می‌کنند.

این معضل را نمی‌توان مشکل فنی نامید، بلکه مشکلی است که در آن زمان مواجه بودیم و تا حدود زیادی تا به امروز حل شده است.

یوسف زاده تاکید کرد: اول دی که اجرایی سازی سراسری نسخه الکترونیکی انجام شد و ۹ ماه از آن می‌گذشت به یکی از بیمارستان‌ها و چند مرکز درمانی و بیمارستان به شکل پایلوت مراجعه کردیم که ۹۰ درصد پزشکان و پرسنل بیمارستان‌ها برای اولین بار با این سامانه آشنا می‌شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند

به گزارش صدای ایران از ایسنا،میثم معزی امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) در گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: از آغاز پدیده گرد و خاک از بامداد تا ساعت ۷ صبح امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) ۸۱۵ نفر و از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۳، ۲۵۴ نفر به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند.

وی افزود: مجموع مراجعان به بیمارستان‌ها یک هزار و ۶۹ نفر بوده ااست که ۸۸ نفر در مراکز درمانی بستری و بقیه به صورت سرپایی درمان و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: مطابق معمول روز‌های گرد و غبار، کلیه بیمارستان‌ها آماده ارائه خدمات به مراجعان هستند و از هم استانی‌ها می‌خواهیم در این شرایط ضمن تردد حداقلی در فضای باز، از کودکان، سالمندان و کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی و ریوی هستند، مراقبت کنند.

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند